Berichten over weblog

 1. ChristenUnie_test_veiligheid_hank.jpeg
  Wijnand
  Door Wijnand van der Hoeven op 15 november 2018 om 13:49

  Veilig fietsen in Altena

  Woensdagochtend ben ik zelf op de fiets gestapt om de oversteekpunten bij de A27 te testen. Na een oproep voor gevaarlijke punten kregen wij meerdere reacties over de fietsoversteekpunten bij de A27, genoeg reden om zelf de fiets te pakken en een rondje in Nieuwendijk en Hank te maken. 

  Lees verder

  Labels:

 2. header-machiel.png
  Machiel
  Door Machiel Verdoorn op 27 oktober 2018 om 15:19

  Anekdote

  Een paar weken geleden was ik te gast bij radio A-FM. Iedere woensdagavond - tot aan de gemeenteraadsverkiezingen - presenteert Piet Hartman het programma Altena Alternatief, live vanuit het clubhuis van Golfpark Almkreek in Almkerk. Normaal ontvangt Piet iedere week een politieke partij – de ChristenUnie mocht aftrappen op 5 september – en wordt er gedurende het programma ingezoomd op het verkiezingsprogramma van de betreffende partij. Omdat op 12 september een nieuwe partij in Altena verstek liet gaan werden er langzittende raadsleden van diverse partijen uitgenodigd. “Met jullie ga ik het niet over het verkiezingsprogramma hebben”, zei Piet net voor de uitzending, “vertel maar een leuke anekdote”.

  Lees verder

  Labels:

 3. header-poster2
  Wijnand
  Door Wijnand van der Hoeven op 24 oktober 2018 om 11:43

  Nog vier weken

  Nog vier weken tot de verkiezingen. De campagne begint aardig op stoom te raken en de agenda is voller dan vol. Verschillende debatten en radiointerviews zijn al achter de rug en de laatste weken zullen er nog meer volgen. In de komende weken zullen we het verhaal van de ChristenUnie dat we hebben samengevat in de slogan ‘Visie op Altena, oog voor elkaar’ nog meer naar voren te brengen. Niet alleen op straat, maar ook online. We werken met onze pictogrammen; duurzaamheid, zorg, wonen/werken en een 'goed idee'.

  Lees verder

  Labels:

 4. zoet
  Machiel
  Door Machiel Verdoorn op 5 oktober 2018 om 20:30

  Melk en Honing

  Tijdens de laatste ledenvergadering kreeg ik het verkiezingsprogramma aangeboden door Wijnand, samen met een keteltje melk en een aantal honingraten. Melk en Honing, waar komt dit vandaan? We lezen in Exodus de eerste keer over ‘het land van melk en honing’: “Daarom ben Ik neergekomen om het volk te redden uit de hand van de Egyptenaren, en het te leiden uit dit land naar een goed en ruim land, naar een land dat overvloeit van melk en honing”. In totaal wordt het 20 keer genoemd in de Bijbel.

  Lees verder

  Labels: