Berichten over Verkiezingen

 1. bedankt.png
  cuprofiel.jpg
  Door ChristenUnie Altena op 29 november 2018 om 09:19

  Bedankt voor uw stem!

  Bedankt voor uw stem! Ruim 3000 mensen hebben gekozen voor ons programma "Oog voor Elkaar". Daar zijn wij dankbaar voor! Met vier zetels gaan we aan de slag voor iedereen in heel Altena. Wij feliciteren de andere partijen met hun behaalde zetels; Altena Lokaal, SGP, Progressief Altena, VVD en Burgerstem Altena. In het bijzonder feliciteren wij CDA Altena als grootste partij.

  Lees verder

  Labels: ,

 2. Campagne_op_straat.jpeg
  cuprofiel.jpg
  Door ChristenUnie Altena op 17 november 2018 om 21:50

  Rondje Altena met streekproducten en mooie gesprekken.

  Wij kijken terug op een fijne campagnedag waarbij wij veel mooie gesprekken hebben gehad over onze slogan “oog voor elkaar”. Zo waren wij aanwezig in Wijk en Aalburg, Woudrichem en Sleeuwijk.  Verder werden er streekproducten uit heel Altena meegenomen naar onze streeklunch in Werkendam. 

  Lees verder

  Labels: ,

 3. header-gewone taal.png
  Wijnand
  Door Wijnand van der Hoeven op 14 november 2018 om 17:30

  Programma in gewone taal

  Wij hebben ons programma ook in gewone taal. Zonder moeilijke woorden en in begrijpelijke taal  Maandag hebben wij dit uitgedeeld tijdens een gesprek bij bewoners van een SOVAK locatie in Wijk en Aalburg. 

  Lees verder

  Labels: ,

 4. header-zwembad.png
  cuprofiel.jpg
  Door ChristenUnie Altena op 10 november 2018 om 20:18

  Voor ieder kind een zwemdiploma A-B-C

  Elk kind in Altena heeft aan het einde van de basisschoolleeftijd het zwem-ABC. Dat is de onze inzet. Een zwemdiploma voor kinderen is heel belangrijk in ons waterrijke gebied. Wij willen daarom dat alle kinderen een zwemdiploma kunnen halen. Door een ‘zwemdiploma’ uit te reiken aan zwemdocenten willen wij dat op ludieke wijze onder de aandacht brengen.

  Lees verder

  Labels: ,

 5. header-atv.png
  cuprofiel.jpg
  Door ChristenUnie Altena op 9 november 2018 om 20:00

  Mini-portret ChristenUnie lijsttrekker Wijnand van der Hoeven

  In de aanloop naar de verkiezingen van 21 november heeft AltenaTV een 'mini-portret' portret gemaakt van lijsttrekker Wijnand van der Hoeven. In het interview vertelt hij over zijn drijfveer om politiek actief te zijn, waar hij € 100.000,- aan zou besteden als hij dat zou krijgen voor de nieuwe gemeente maar ook wat hij zou doen als hij niet in de politiek zat.

  Lees verder

  Labels: ,

 6. Werkbezoek Gain5.jpg
  cuprofiel.jpg
  Door ChristenUnie Altena op 8 november 2018 om 17:38

  ChristenUnie Altena bezoekt Voedselbank en GAiN

  Op dankdag heeft ChristenUnie Altena een bezoek gebracht aan de Voedselbank en aan Stichting GAiN in Sleeuwijk. Juist op dankdag beseffen we hoeveel er is om dankbaar voor te zijn en hoe mooi het is als er oog is voor elkaar, zoals bij de Voedselbank en Stichting GAiN. 

  Lees verder

  Labels: ,

 7. header-OV.png
  cuprofiel.jpg
  Door ChristenUnie Altena op 3 november 2018 om 11:39

  ChristenUnie Altena bedankt buurtbuschauffeurs

  Met bloemen en gebak heeft ChristenUnie Altena buurtbuschauffeurs in het zonnetje gezet tijdens een rondje met de buurtbus door Altena. De buurtbussen in Altena worden gereden door vrijwilligers die daar wat betreft ChristenUnie Altena veel waardering voor verdienen.

  Lees verder

  Labels: ,

 8. header-vp.png
  cuprofiel.jpg
  Door ChristenUnie Altena op 31 oktober 2018 om 11:18

  ChristenUnie lanceert kort programma met grootse plannen!

  Met een boekwerk van 40 pagina’s waarin de ChristenUnie haar Visie voor Altena beschrijft is het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie degelijk en weldoordacht te noemen. Maar voor de lezer die niet alle tijd heeft om het programma van A tot Z te bestuderen komt de ChristenUnie vandaag met een verkort programma!

  Lees verder

  Labels: ,

 9. header-fotowedstrijd
  cuprofiel.jpg
  Door ChristenUnie Altena op 22 oktober 2018 om 19:10

  ‘ChristenUnie lanceert fotowedstrijd ‘mijn oog op Altena’

  Iedereen heeft wel een plek in Altena die voor hem of haar heel speciaal is. Misschien om het prachtige uitzicht, de cultuurhistorische waarde, omdat je er goede herinneringen hebt of om wat daar gebeurt voor jou heel bijzonder is. De ChristenUnie Altena is heel benieuwd welke plek in Altena u/jij op het oog hebt en organiseert daarom in aanloop naar de herindelingsverkiezingen van 21 november 2018 een speciale fotowedstrijd.

  Lees verder

  Labels: ,

 10. header-poster
  cuprofiel.jpg
  Door ChristenUnie Altena op 17 oktober 2018 om 10:30

  ChristenUnie wenst alle partijen succes met de verkiezingen!

  Sinds vorige week hangen er overal in Werkendam en Woudrichem posters op de verkiezingsborden met daarop de tekst: "De ChristenUnie Altena wenst alle partijen succes met de verkiezingen". De ChristenUnie gaat de campagne in met de slogan 'Visie op Altena, Oog voor elkaar', ChristenUnie raadslid Wim Holster laat weten dat deze slogan de aanleiding is voor het plakken van deze posters.

  Lees verder

  Labels: ,