Berichten geschreven door Wijnand van der Hoeven

 1. header-erfgoed.png
  wijnand-profiel
  Door Wijnand van der Hoeven op 4 februari 2019

  ChristenUnie wil duidelijkheid over erfgoed in Altena

  De ChristenUnie wil duidelijkheid over de rol van erfgoedorganisaties bij het beschermen van het cultureel erfgoed en monumenten in Altena. Daarom hebben wij schriftelijke vragen ingediend bij het college. Vóór de fusie van de drie gemeenten hebben veel vrijwilligers en stichtingen meegedacht over een nieuw beleid. Echter is de input tot op heden niet gebruikt bij het uitwerken van het erfgoedbeleid voor de nieuwe gemeente Altena.

  Lees verder

  Labels: ,

 2. header-in gesprek
  wijnand-profiel
  Door Wijnand van der Hoeven op 20 november 2018

  Oog voor elkaar

  De afgelopen weken hebben we initiatieven bezocht die enorm waardevol zijn in Altena; zoals de Voedselbank in Sleeuwijk, kleding-magazijn ‘Je mag er zijn’ in Almkerk ” en “A Rocha Altena” in Uitwijk. Maar ook park Veldzicht, mensen die zelf zwerfafval verzamelen en de buurtbusvrijwilligers. Zoveel mooie initiatieven in Altena die oog hebben voor anderen.

  Lees verder
 3. ChristenUnie_test_veiligheid_hank.jpeg
  wijnand-profiel
  Door Wijnand van der Hoeven op 15 november 2018

  Veilig fietsen in Altena

  Woensdagochtend ben ik zelf op de fiets gestapt om de oversteekpunten bij de A27 te testen. Na een oproep voor gevaarlijke punten kregen wij meerdere reacties over de fietsoversteekpunten bij de A27, genoeg reden om zelf de fiets te pakken en een rondje in Nieuwendijk en Hank te maken. 

  Lees verder

  Labels:

 4. header-gewone taal.png
  wijnand-profiel
  Door Wijnand van der Hoeven op 14 november 2018

  Programma in gewone taal

  Wij hebben ons programma ook in gewone taal. Zonder moeilijke woorden en in begrijpelijke taal  Maandag hebben wij dit uitgedeeld tijdens een gesprek bij bewoners van een SOVAK locatie in Wijk en Aalburg. 

  Lees verder

  Labels: ,

 5. header-poster2
  wijnand-profiel
  Door Wijnand van der Hoeven op 24 oktober 2018

  Nog vier weken

  Nog vier weken tot de verkiezingen. De campagne begint aardig op stoom te raken en de agenda is voller dan vol. Verschillende debatten en radiointerviews zijn al achter de rug en de laatste weken zullen er nog meer volgen. In de komende weken zullen we het verhaal van de ChristenUnie dat we hebben samengevat in de slogan ‘Visie op Altena, oog voor elkaar’ nog meer naar voren te brengen. Niet alleen op straat, maar ook online. We werken met onze pictogrammen; duurzaamheid, zorg, wonen/werken en een 'goed idee'.

  Lees verder

  Labels: